• https://api.whatsapp.com/send?phone=05521012184
  • https://www.twitter.com/@kifsamer
  • https://www.instagram.com/psikologizzetgullu
  • https://youtube.com/@psikologizzetgullu
Forum Konuları -> BENİM ANNEM ORGANİK KİTABI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ
özgül13
28/05/2013
09:48
benim annem organik kitabı şimdiye kadar çoçuk yetiştirme konusu üzerine okuduğum kitaplardan çok farklı ve gerçekten adı gibi organik..ben ilk defa bir kitabı okuyunca nerelerde hata yaptığımı,doğrusunun nasıl olması gerektiğini bu kadar net öğreniyorum.bende bir eğitimciyim ve bu kitapla çocuklarımı daha iyi tanıma bazı davranışlarının nedenini öğrenme ebeveyn olarak nasıl davranmam gerektiğini bilme fırsatım oldu.her anne adayının ve annelerin elinin altında olması gereken bir kitap.çocuklarımız bizim için çok değerli onları en iyi şekilde yetiştirebilmek için en iyilerden faydalanmak zorundayız.işte bu kitapta onlardan biri...bütün annelere tavsiye ediyorum.çocuk eğitimi,yetiştirilmesi konusunda çelişkilere düşüyorsanız bu kadar net ve açık dille yazılmış bu kitabı okuyun lütfen..hocam elinize emeğinize yüreğinize sağlık..kitabınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum..

gamzebayer
14/05/2013
17:13
Benim Annem Organik adlı bu çalışmada çağımızda yaşanmakta olan değer karmaşasına çözümler üretilmiş, her çözümün her toplum için geçerli olmadığı savıyla anne babalara önerilerde bulunulmuştur.
Çocuğun yabancılaştırılması doğasına, kendisine ve çevresine karşı yabancılaştırılması bir takım insan fıtratına uygun doğal yöntemlerle engellenmesi ve böylelikle topluma faydalı bireyler kazandırılması amaçlanmıştır.

Açıktır ki, kendisine ve etrafına faydalı olabilmesi için bireyin doğru yöntemlerle eğitilmesi şarttır.

Ancak içinde bulunduğumuz karmaşa çağında ebeveynler bu yöntemlerden hangilerini seçeceklerini bilememekte ve çelişkilerini çocuğun eğitimine yansıtmaktadırlar. Bu şekilde çocuklarını geleceğe yönelik doğru bireyler olarak yetiştirememektedirler.

İşte bu çalışma küçük ruhların, bu değer karmaşası ve çelişkilerden daha az zarar görmesini sağlamak için yazılmış bir öze dönüş yolculuğudur...

Yard. Doç. Dr. Gamze Bayer I Öğretim Üyesi

dilek
08/05/2013
11:26
Tek kelimeyle harika bir kitap,bi solukta sıkılmadan okudum diyebilirim. Çocuk yetiştiren herkes için tam bir başucu kitabı çocukları anlama kılavuzu. Yazarın samimiyeti ve sıcaklığı okurken yüzyüze görüşüyomuş hissi veriyor. Çocuk sorunlarına bakışı yaptığı benzetmeler verdiği öneri ve tavsiyeler müthiş, bugüne kadar okuduğum birçok psikoloji kitabından farklı, karmaşık cümleler kurulmamış çok sade bizim anlayacağımız bir dille yazılmış çocuk yetiştiren herkese tavsiye derim....

özgül13
23/04/2013
03:05
hayırlı olsun kitabınız.bende iki çocuk annesiyim ve kitabınızın çıkmasını bekliyorum.okuduktan sonra görüşlerimi bildiririm ,yazılarınızdan sizi tanıdığım kadarıyla her annenin okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum..